Отзиви за Sanidex

 • Елена
  От много време страдам от псориазис. Преди да купя Sanidex, потърсих съвет от моя лекар, който потвърди, че може да е добре за мен. Почти завърших 30 дни лечение и мога да потвърдя, че кожата ми е почти напълно излекувана!
  Sanidex
 • Радка
  Купена и за мен, и за дъщеря ми, тъй като и двамата имаме дразнене на псориазис по главата и лактите. Sanidex работи много добре и за двете, решавайки проблема много бързо. И двамата сме много доволни от резултата!
  Sanidex
 • Георги
  През последните месеци псориазисът се появи на лактите ми и наистина стана много досаден. За щастие един мой приятел ми препоръча Sanidex. Излишно е да казвам, че го купих веднага и започнах лечение в същия ден, в който го получих. Нежен към кожата, много приятен, облекчава сърбежа и след няколко дни вече започнах да виждам подобрения.
  Sanidex
 • Христо
  Когато дерматологът ми ме посъветва Sanidex, си помислих, че е луд! Вече опитах друго естествено лечение, но беше пълно фиаско. След няколко дни употреба обаче трябваше да започна отново, тъй като веднага започнах да виждам първите резултати. Горещо препоръчвам!
  Sanidex
 • Тодор
  Използвам Sanidex само от 10 дни и се чувствам много добре в момента. Възпалението вече е силно отслабено и кожата вече започва бавно да се регенерира. Много добре! Препоръчайте на всички!
  Sanidex
Потребителска оценка Sanidex
4.5
23